torsdag 11. desember 2014

FEIL sofa!


I går fikk vi vår etterlengtede nye sofa. Etter Shelbys uhell måtte vi jo hive ut to-seteren og så flyttet vi godstolene til stuebordet som en midlertidig løsning til vi skulle få sofaen.
Vell, i går var dagen her. Nesten som julaften for meg.
Vi skulle på skoleavslutning til minstesnuppa og levert sofaen på ca samme tid. Så mannen ble igjen hjemme for å bære inn sofaen, så skulle han komme resende etter det og akkurat rekke forestillingen.
Da klokkeslettet begynte å nærme seg og han ikke kom måtte jeg etterlyse han. Joda, da var han kommet på parkeringsplassen. De hadde bare pakket ut sofaen og satt den sammen før de kom :) Bare ETT bitte lite problem. Vi hadde fått sofaen speilvendt av det vi hadde bestilt og i en annen farge. Hva gjør vi nå??? Det er under to uker til jul og vi skal ha masse fok her. Vi har ringt dem og sagt at vi har fått feil og avtalt å stikke innom i morgen. Så får vi ta det fra der. Vi er i allefall nødt til å ha en sofa her i jula og til vi får den nye rette sofaen. Nå får vi i allefall prøvd denne fargen. så får vi se da... Så ser vi nå at vi må gjøre noen justeringen når de skal bestille på nytt... Så irriterende når slike ting skjer, at man får ett helt annet produkt enn det man har bestilt. Alt i alt tror jeg vi blir veldig fornøyd til slutt.


Ønsker dere alle en riktig god desemberkveld 

Ingen kommentarer :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...